Валентин Антов дебютира за Монца, Андрей Гълъбинов пак се разписа за Реджина


Валентин Антов дебютира за Монца, Андрей Гълъбинов пак се разписа за Реджина
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

1703 0

Валентин Антов записа официалния си дебют като титуляр за тима на Монца при загубата от Пиза с 1:2 като гост в среща от петия кръг на италианската Серия В.

Българският национал започна от първата минута и остана на терена цял мач, но неговият отбор допусна поражение от лидера в класирането, който продължава без грешка в първенството.

Джузепе Сибили и Лоренцо Лука вкараха за домакините, а точен за Монца, който завърши срещата в намален състав след директния червен картон на Лука Калдирола, бе Дани Мота. Монца е 13-и в таблицата с актив от шест точки.

Андрей Гълъбинов пък донесе точката на Реджина при гостуването на Порденоне Калчо. Мачът приключи при равенство 1:1, а родният нападател се разписа в 85-та минута. Преди това домакините бяха повели чрез Лука Манино.

Порденоне завърши срещата с десет души на терена след директното изгонване на Адам Хшановски. В подреждането Реджина продължава без поражение при две победи и три равенство на седмото място, докато Порденоне е в зоната на изпадащите без победа от началото на сезона.

Тук можете да видите списъка с български футболисти, играещи зад граница, които Ясен Петров повика за следващите мачове на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички