В Монако мотаят Димитър Бербатов?


В Монако мотаят Димитър Бербатов?

2514 0

Българският нападател Димитър Бербатов е безспорният лидер на Монако от година насам, след като беше взет под наем от Фулъм през миналия зимен трансферен прозорец.

Оттогава насам той е реализатор №1, а през настоящия сезон цялата игра на тима се гради около неговото присъствие пред и в наказателното поле. В 12 мача в шампионата той има 5 гола и 1 асистенция, а "монегаските" след слаб старт на сезона вече набират скорост, а в Шампионска лига дори стигнаха до осминафиналите.

Всичко това става въпреки продажбата на Хамес Родригес и Радамел Фалкао, а Бербатов е лицето на този отбор. Въпреки това ръководството на тима продължава да мотае българина за нов договор.

Според няколко френски източника, Берба не е приоритет през тази зима, а преговори се водят основно с Жереми Тулалан и Рикардо Карвальо, чиито договори също изтичат през лятото.

Същата информация сочи, че Димитър Бербатов изобщо няма да получи предложение сега, а чак през лятото, и то при условие че продължи силните си изяви.

Освен това се появи информация, че "монегаските" ще се опитат да вземат Себастиан Джовинко, който се предполага, че трябва да е партньор в атаката на българина, но може да се окаже и негов заместник.

В момента Бербатов има право да преговаря с всеки един отбор, тъй като договорът му изтича на 30-и юни тази година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички