В Египет нарочиха Стойчо за къртица


В Египет нарочиха Стойчо за къртица

900 0

След новината, че Стойчо Младенов е пред раздяла с египетския си клуб Ал Итихад, излязоха информации и защо се стига до това. Според вестник "Всеки ден" българският треньор се е изпокарал с ръководството на клуба и с тарторите на отбора заради тежката финансова криза, ударила Ал Итихад.

"Червената" легенда, който често е обвиняван за сребролюбец, се оплакал пред свои близки, че не получава редовно заплатата си. За да стресне босовете си, Младенов почнал да изнася вътрешна информация от кухнята на клуба. Шефовете обаче го повикали на килимчето заедно с помощника му Анатоли Нанков и им наредили да работят по-здраво с отбора и да не допускат никакво излизане на информация. Стойчо Младенов обаче ревнал, че без пари няма как да постигне исканите резултати и заплашил да си тръгне.

Освен с босовете, специалистът се е изпокарал и с част от тарторите в съблекалнята. Той не бил доволен от играта на отбора. Според изданията в Египет самите играчи бойкотирали тренировките заради неуредиците в клуба.

До момента представянето на Ал Итихад е прилично, но от началото на първенството са минали едва 4 кръга. Отборът на Младенов се намира на пето място с две победи, равен и загуба. В последния си мач Ал Итихад падна с 0:2 като гост на лидера Ал Даклиех, само няколко дни след срещата между Младенов и ръководството на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички