Треньорът на ПАОК прати Бербатов да вдига щанги


Треньорът на ПАОК прати Бербатов да вдига щанги

1764 0

Димитър Бербатов и съотборниците му ПАОК бяха пратени да вдигат тежести във фитнеса от треньора Игор Тудор, информира гръцката преса.

Хърватинът е лишен от услугите на националите, които се присъединиха към тимовете си за предстоящите европейски квалификации.

Днес отборът се събра за първа занимание след два дни почивка, които Тудор беше отпуснал на играчите си. След прекъсването на ПАОК му престои гостуване на един от градските съперници Ираклис.

Междувременно от Гърция обясниха за Sportlinе, че още преди мача с Борусия Дортмунд Тудор и Бербатов са разговаряли и са се разбрали той да започне титуляр срещу немците и евентуално след това да остане резерва срещу Олимпиакос, за не бъде пренатоварен и да може да помогне максимално на отбора си. 

Както е известно Митко беше забъркан в скандал с треньора си, за това, че не бил титуляр. Българинът се появил на базата на ПАОК видимо ядосан, за което вече ви информирахме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички