Съдийската бригада на Кабаков и Стоянов с отлично представяне в Гърция


Съдийската бригада на Кабаков и Стоянов с отлично представяне в Гърция
Снимка: Getty Images

2054 0

Отлично представяне е постигнала българската съдийска бригада, която ръководи дербито на кръга в гръцкото първенство между ПАОК и АЕК, на първи май. Най-добрият български съдия Георги Кабаков имаше нелеката задача да ръководи срещата, а асистенти му бяха Мартин Маргаритов и Диян Вълков. За ВАР отговаря Ивайло Стоянов, който се доказа като един от най-добрите рефери с новата технология на Балканския полуостров.

Мачът на легендарния стадион "Тумба" завърши 1:1, а двата тима си вкараха по едно попадение в рамките на 12 минути. Нордин Амрабат откри резултата в 15-ата минута, а Антонио Чолак изравни в 27-ата. ПАОК е на второ място в първенството с 60 точки, а столичаните са на пета позиция с 52.

Ивайло Стоянов се намеси отлично в шестата минута и отмени гол на домакините, а това беше причина за похвали от Гръцкия футболен съюз (ЕПО). Очакванията са оценките на българските съдии да пристигнат в писмен вид до дни. За главния съдия това бе трета среща от гръцката лига през този сезон, след като ръководи двете срещи от редовния сезон между Атромитос и Аполон Смирни.

За Сватбата това беше мач номер 5 като ВАР в съседското първенство, а три пъти е бил част от изцяло българска съдийска бригада.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички