Страх в Бенфика преди гостуването им на Астана и Мъри


Страх в Бенфика преди гостуването им на Астана и Мъри

1086 0

"Бенфика" изпадна в паника преди важното гостуване в Шампионска лига на "Астана" и Мъри Стоилов днес. Португалските орли се оплакват от студеното време - минус 15 градуса, както и от дългия полет, пише "Стандарт".

Треньорът Руи Витория също е притеснен. "Имаме много проблеми, но важно е да излезем и да победим. Това обаче ще бъде много трудно. Гледах мачовете им с Галатасарай и Атлетико. Изненадах се колко добър домакин е нашият съперник.", каза Витория.

Той похвали и колегата си Станимир Стоилов. "В първия мач казахстанците показаха, че знаят какво правят на терена. Треньорът им е известно и доказано име. Той разбира от работата си и ще ни е трудно", добави още наставникът.

Станимир Стоилов вярва, че с подкрепата на местните фенове тимът му има отличен шанс за победа. "Заедно с привържениците ни имаме много по-голям шанс за победа. нашият стадион е нашият дом и крепост. Винаги трябва да търсим победата тук, дори срещи най-силните отбори в Европа. У дома можем да създадем проблем на всеки", сподели Мъри.

междувременно българският специалист е получил умопомрачително предложение да поеме китайския шампион Гуанджоу Евъргранд за сезон 2016, съобщава "7 дни спорт". В най-многолюдната страна в света са впечатлени от работата на Мъри, който направи Астана два пъти шампион в Казахстан. Освен това Стоилов класира отбора си в групите на Шампионската лига.

Гуанджоу гласи Станимир Стоилов за заместник на легендарния Луис Фелипе Сколари, който преди няколко дни постигна успех и в Шампионската лига на Азия. Станимир Стоилов има договор с Астана до края на годината, но не коментира нищо за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички