Стоичков се извини на мексиканците за гола си във вратата им в САЩ'94


Стоичков се извини на мексиканците за гола си във вратата им в САЩ'94

2505 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков бе приет официално в Залата на славата в мексиканския град Пачука. Камата получи признанието заедно с още трима международни футболни величия - Хосеп Гуардиола, Хорхе Валдано и Енцо Франческоли.

Бившата звезда на Барселона обаче не успя да уважи събитието, заради проблеми между телевизията в която работи и местният футболен тим Пачука. Стоичков обаче изпрати видеопослание, в което благодари за оказаната чест.

"Христо не присъства, защото чакаше разрешението на компанията, за която работи", обясни изпълнителният директор на Залата на славата Антонио Морено. Впоследствие това разрешение така и не дойде и се наложи Камата да поздрави организатори и присъстващи чрез видеовръзка.

Изненадващо, но може би на шега, българинът се извини на мексиканците за гола, който им вкара по време на паметното за България Световно първенство в САЩ през 1994 година.

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола също не успя да уважи събитието и прати видеообръщение, в което благодари за почитта. Служебни ангажименти възпрепятстваха и Франческоли.

Над 50 местни и международни са участвали в избора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички