Стилиян пред ВВС: Левкемията беше шок, страхувах се...


Стилиян пред ВВС: Левкемията беше шок, страхувах се...

1793 0

Стилиян Петров отново се върна към кошмара, който преживя преди няколко години, след като беше диагностициран с левкемия. Бившият български национал говори за болестта в интервю за ВВС. Пред Джон Хартсън Стенли призна, че се е отървал от кошмара и отново живее. Петров беше футболист на Астън Вила, когато му беше открита левкемията. Болестта наложи той да прекрати кариерата си. Направи го официално през май 2013 година. Сега Стенли отново играе футбол, но на аматьорско ниво.

"Бях уплашен. Беше истински шок... Постоянно се питах защо? Страхувах се, разкри Петров. - Но трябва да се бориш. Аз съм баща, съпруг. Мечтата ми е децата ми да се оженят и да имат деца. Но за бъдещето не знам... Концентрирал съм се изцяло във фондацията и семейството ми"

Стилиян Петров пристига на Острова най-напред в шотландския Селтик през 1999 година от ЦСКА, а през 2006 година се присъедини към Астън Вила за сумата от 6,5 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички