Стилиян Петров: Един ден ще стана мениджър на Вила


Стилиян Петров: Един ден ще стана мениджър на Вила
Снимка: БГНЕС

4306 0

Бившият капитан на Астън Вила Стилиян Петров подкрепи решението на клуба да освободи мениджъра си Роберто ди Матео.

Вила е на 19-то място в класирането в Чемпиъншип, но Стенли е изразил увереност, че отборът го чакат по-светли дни и в момента му "трябва мениджър, който да накара играчите да играят футбол".

"Мисля, че Вила има един много, много добър отбор. Изглежда, че мениджърът не успя да създаде от играчите отбор, който играе футбол. Не успя да създаде баланс в тима", заяви бившият български национале пред TalkSport.

Страхотна новина: Стенли поема бг клуб, за да натрупа опит да води Вила

"Собственикът (Тони Сия) взе решението бързо, защото разбра, че му трябва човек, който да промени отбора. Той иска възможно най-бързо Вила във Висшата лига. Ще чакаме и ще видим кой ще бъде следващият мениджър, надявам се, че той ще свърши по-добра работа", сподели още Стилиян.

Попитан дали смята, че той е подходящият човек за тази работа Стенли сподели: "Винаги съм бил честен със себе си и знам, че още не съм готов да бъда мениджър. Знам, че един ден ще бъда, но този ден не е сега".

Както знаете сърцатият играч изкара подготвителен лагер през лятото с бившия си тим, но именно Роберто ди Матео реши да не му предлага договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички