Стилиян Петров е готов за мениджърска работа


Стилиян Петров е готов за мениджърска работа
Снимка: БГНЕС

4801 0

Стилиян Петров даде обширно интервю за „Тhe Guardian”, в което призна, че ще се опита да стане старши треньор. Българинът бе потърсен във връзка с плейофа за влизане във Висшата лига, който бившият му тим Астън Вила ще играе срещу Дарби Каунти на Франк Лампард. Срещата е в понеделник, 27 май, от 17.00 часа на „Уембли”. Това е най-доходоносната промоция в света.

„Би ми харесало да бъда мениджър. Не очаквам хората да ми дадат мениджърска работа заради името ми. Искам да ми дадат работа, защото искам да правя това и искам да постигна много. И ако трябва да се докажа на по-ниско ниво, ще отида и ще се докажа”, заяви бившият национал.

Стилиян Петров вярва, че представянето на Джак Грилиш за Астън Вила срещу Дарби Каунти може да реши мача. "Той е звездата на Вила. Мисля, че ако се представи добре, ще може да направи от нищо – нещо. Когато имате такъв футболист в състава си, искате той да е там за най-големите мачове. Ако Дарби даде на Джак малко свобода, той ще ги накаже. И, мисля, че те са наясно с този факт".

Преди известно време в медиите се появи информация, че Стенли е отказал предложение от български клуб - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички