Стилиян Петров: Болестта е зад гърба ми!


Стилиян Петров: Болестта е зад гърба ми!
Снимка: Getty Images/Guliver

3060 0

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България и бивш капитан на Астън Вила - Стилиян Петров, разкри, че е оставил болестта зад гърба си. Той бе диагностициран с левкемия в края на март 2012 г.

"Вече всичко е зад гърба ми, остават ми няколко протоколни прегледа. Последните 2-3 години бяха много тежки за мен и сега искам отново да си възвърна формата, да обръщам повече внимание на семейството си и да мисля за следващия етап от живота ми", каза Стилиян пред радио talkSPORT.

Любимецът на феновете на бирмингамци коментира уволнението на мениджъра Пол Ламбърт и очакванията си за остатъка от сезона.

"Един мениджър е съден по резултатите на тима, а Ламбърт имаше повече загуби, отколкото победи. Според мен Вила има нужда от мениджър, който познава клуба отвътре, който знае какви са амбициите на тима. Убеден съм, че Вила може да остане във Висшата лига, те имат нужния характер и нужните качества. Не мисля, че ще имат проблеми. От тук до края на сезона обаче всеки мач е задължителен за спечелване", смята Петров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички