Стенли вкара два за разгром на Уичъл


Стенли вкара два за разгром на Уичъл

1368 0

Стилиян Петров вкара първите си два гола за победата на Уичъл Уондърърс с 6:1 над Портуей 74 в неделната лига на Централен Уилкиршайр. Той удари и греда. С успеха тимът му твърдо окупира второто място в класирането, само на 3 точки от Астън Манър Олд Бойс. Откакто Стилиян се включи в състава, отборът записа 7 победи, пише "24 часа".

Идната неделя тимът на българина излиза в 1/2-финал за купата на дивизията.

Стилиян има билети за вечното дерби в Шотландия Селтик - Глазгоу Рейнджърс, което е на 1 февруари. Все още обаче не е решил дали ще ходи, защото тези дни приключва лечението му.

Последната химиотерапия е планирана за идната сряда, след което няколко дни той ще бъде на стероиди и ще трябва да пази леглото. Едва след като разбере как се чувства, ще реши дали да пътува до Глазгоу.

Този мач ще се играе за първи път от над три години, след като Глазгоу Рейнджърс обяви банкрут и бе пратен в долните дивизии. Този сезон обаче двата тима стигнаха до полуфинал за купата на лигата.

Бившият капитан на националния отбор със сигурност ще се прибере през април в София, за да започне работа като официален посланик на европейското за юноши, на което сме домакин през май.

Стилиян изкара празниците в Бирмингам, за да спести сили за мачовете. Той бе със семейството си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички