Станимир Стоилов за бъдещето си: Имам предложения, но до края на годината ще взема решение


Станимир Стоилов за бъдещето си: Имам предложения, но до края на годината ще взема решение

977 0

"След 20 дни ми изтича договорът с Астана, а нямаме разговори. Има други предложения, но не е нещо, което да си струва и да съм твърдо решен. До края на годината ще взема решение", така Станимир Стоилов коментира ситуацията в казахстанския тим и какви са бъдещите му планове.

"След като си постигнал толкова много успехи, е нормално да има сантименти. Ако искат разговори разбира се, че ще помисля, все пак последните 3 години в Астана ми даде много възможности. Дали е нова или стара работата няма значение, винаги е предизвикателство. За всяка работа, която поемам, едно е сигурно- ще работя с желание и амбиция" заяви Мъри дали Астана е на първа позиция сред желанията му, ако все пак му се предложат разговори за нов договор. 

Относно победата на Славия в Прага: "Това беше сензация. Славия има китайски спонсор. С играчи от по 1,5 - 2 милиона евро. Нашето първенство е завършило преди един месец, нямаме игрови ритъм. Но аз не бях доволен от играта ни срещу Виляреал. На стадиона имаше изключително много българи, доста журналисти от България. Длъжен съм да благодаря на тези хора".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички