Станимир Стоилов разкри намеренията за бъдещето си


Станимир Стоилов разкри намеренията за бъдещето си

1641 0

Станимир Стоилов разкри подробности около бъдещето си след мача на неговия Астана с Бенфика (2:2) от Шампионска лига. Както е известно договорът му изтича, а по-рано днес стана ясно за интерес на китайския шампион Гуанджоу Евъргранде.

„В интерес на истината има реална оферта, но аз съм казал на моите агенти, че искам първо завършим разговорите с Астанаи ако не съм щастлив от това, което ми предлагат, тогава да говорим с другите“, заяви Стоилов пред Бтв Екшън.

„Когато си поел отбор, който не е вкарвал гол в евротурнирите и стигаш до точки в Шампионската лига, е нормално да искаш да продължиш. Искам да остана в Астана, парите не са всичко, а и мисля, че ръководителите няма да ме оставят недоволен“, добави специалистът.

„Парите никога не са били основното, искам да опитам отново да вкара Астана в Шампионската лига. Нито ръководството ще ме остави да съм недоволен, нито аз ще бъда недоволен“, допълни бившият треньор на "Левски", Литекс и "Ботев".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички