Станимир Стоилов може да напусне Астана още днес


Станимир Стоилов може да напусне Астана още днес

1428 0

Най-добрият ни български треньор Станимир Стоилов може да си тръгне от Астана още след реванша със Спортинг в Лига Европа. От известно време Мъри говори за проблеми в клуба, включително от липсата не финанси и вече няколко пъти заплаши, че ще си тръгне.

Той преподписа през януари с казахстанския клуб, като до последно не бе ясно бъдещето му, тъй като предното му споразумение бе до края на 2017 година. Според Спутник Нюз Стоилов вече се готви за ново предизвикателства, а очакванията са той да се насочи към националния отбор на Казахстан, макар че той няколко пъти отрече тези твърдения.

Още миналата седмица бълграският специалист не пожела да даде категоричен отговор за своето бъдеще и заяви: "Мислех, че има разумни хора и няма да има закъснения в плащанията, но чакаме по 2-3 месеца, а и за Купата още не сме получили премиите. Ако е така в Астана, какво ще бъде в националния отбор? Ако в най-добрия клуб има проблеми, ако не се развива клубният футбол, какъв треньор ще може да работи в националния? Трябва да се замислим. По-добре да се прибера вкъщи и да си почивам. Аз не се предлагам за селекционер. Ако има предложение, ще помисля. Ако има разговор, съм готов да говоря, а не просто в сайтове и медии да слушам за предложения".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички