Спортният шеф на Палермо: Взех Чочев заради приятелството ми с Томов


Спортният шеф на Палермо: Взех Чочев заради приятелството ми с Томов

1948 0

Спортният директор на Палермо Франко Чераволо разкри интересни подробности около трансфера на халфа Ивайло Чочев в клуба. Той сподели, че е успял да се пребори с конкуренцията на два други клуба за младия футболист заради приятелството си с тогавашния президент на ЦСКА Александър Томов.

Чераволо говори в деня на домакинството на Палермо на Торино, в който двубой се очаква Ивайло Чочев отново да е титуляр. Играта на българина ще бъде следена изкъсо от директора по време на мача.

"Чочев е полузащитник, който притежава големи качества и много висока стойност. Като всички чужденци в Италия, и той има нужда от малко време, за да се приспособи, дори и от гледна точка на това, че трябва да научи езика ни. Той се справя добре, но все пак, италианският е някакво препятствие", каза той, цитиран от mentiinformatiche.com.

"Успях да го открадна от ЦСКА (София) най-вече благодарение на приятелството ми с президента им, защото имаше още два други клуба с интерес към него. Те обаче бяха елиминирани, благодарение на нашата бърза реакция и това, че първи проявихме интерес към него. В крайна сметка, за да направиш добър удар на трансферния пазар, не е достатъчно само да знаеш къде да търсиш играчи, но и да го направиш в подходящото време, да реагираш бързо. Защото ако се забавиш, рискуваш да платиш прескъпо за същия играч след време", добави Чераволо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички