Спартак оцени Ивелин Попов на 12 млн. евро


Спартак оцени Ивелин Попов на 12 млн. евро

3186 0

Българският национал Ивелин Попов ще излезе скъпо на клубовете, които го искат, а те не са малко. Редица европейски клубове се интересуват от играча на Спартак (Москва), съобщава "Известия".

Най-голям интерес към атакуващия полузащитник проявяват няколко турски и няколко италиански клуба, сред които са Палермо, Сампдория, Болоня и дори Милан. Според източника, ръководството на Спартак е готово да продаде Попов през това лято, като предвид големия интерес те са му поставили цена от 12 милиона евро.

"Ивелин Попов не е незаменима фигура за Спартак, казва източник на "Известия"от руския гранд. - Позициите на ръководството и треньорския щаб по въпроса са идентични. Треньорът Дмитрий Аленичев вече се опитва да гради играта на отбора без участието на българския халф в тактическите схеми. Сега на Попов се разчита като на играч от скамейката, който може да излезе на терена и да замени уморен футболист. Дълбочината на състава все пак е важна за Спартак, предвид това, че клубът през този сезон ще играе на три фронта (Лига Европа, Купата на Русия и в първенството). Въпреки това, в случай на появата на вариант, при който играчът може да бъде изгодно продаден, клубът ще се възползва от това".

Попов премина в Спартак през лятото на 2015 г. от Кубан. Досега той има 32 мача за московчани в различните турнири, като е вкарал 6 гола и е дал 8 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички