Слуцкий: Най-красивият гол от престоя ми в ЦСКА е на Миланов (ВИДЕО)


Слуцкий: Най-красивият гол от престоя ми в ЦСКА е на Миланов (ВИДЕО)

1550 0

Треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцкий засипа с похвали българския футболист в състава си Георги Миланов. В интервю за rbworld.org специалистът, който от 5 години държи юздите на московския гранд, обяви, че най-красивият гол, реализиран от ЦСКА за престоя му, е този на Миланов срещу Зенит.

Запитан за позицията, на която българския национал е най-полезен и защо го е пуснал на десния фланг в мача със Зенит, Слуцкий заяви:

"Миланов редовно играе на тази позиция за България. В мача с Кубан знаех, че техните крайни защитници играят много високо, а Щенников, в сравнение с Фернандес, не е толкова активен в атака. Затова Миланов ни беше нужен отляво, за да се измъкнем от натиска. Миланов дриблира прекрасно и е може би най-добрият в този компонент. В мача на "Арена Химки" той използва това свое оръжие на 100 процента. Като гости не се получи толкова продуктивно, но пак не беше лошо", коментира руският специалист.

"Големият плюс на Миланов е в това, че той може да играе както отляво, така и отдясно, и е по-добре да го използвам там, отколкото в центъра", обобщи Слуцкий.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички