Скандалът се разраства: Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев


Скандалът се разраства: Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев
Снимка: БГНЕС

3845 0

Скандалът около Ивайло Петев в Кипър се разраства. Бившият национален селекционер напусна Омония и обвини трима от играчите си, че играят съмнително. Това са Рафа Лопеш, Алекс Соареш и Маргаса. 

Телевизия AHT 1 обаче съобщи, че въпросните играчи вече са подали жалба в полицията и в момента Ивайло Петев е издирван, за да обясни думите си. Според информацията, Петев вече се е срещнал с ръководството на клуба и е показал дори видеоматериали, с които да докаже думите си. 

Тримата футболисти са били изгонени от отбора, но по думите на българина шефовете на клуба са настояли те да бъдат върнати. Лопеш, Соареш и Маргаса са готови по всякакъв начин да помогнат на полицията, за да изчистят имената си, но изглежда, че тепърва ще има още разкрития. 

Петев пое Омония в много тежък момент, когато грандът от островната държава имаше само 19 точки след 14 мача. В продължение на близо два месеца тимът спечели 22 точки и се качи в зоната на шампионския плейоф. В последния месец обаче Омония бе разтърсен от скандали, тъй като тимът не плащаше заплати на играчите и треньорите. За капак на всичко тимът записа пет загуби и един равен в последните си шест срещи, като две от тях бяха от големия съперник АПОЕЛ. Ивайло Петев бе начело на Омония в 17 мача, записвайки 8 победи, 7 загуби и 2 равенства.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички