Шефът на Борнемут: Бербатов може да ни разбие съблекалнята


Шефът на Борнемут: Бербатов може да ни разбие съблекалнята
Снимка: Getty Images/Guliver

2867 0

Президентът на английския Борнемут Джеф Мостин опроверга слуха, че голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов може да премине в отбора. Босът определи информацията за трансфер на българина в неговия клуб като любимия си слух.

"Димитър Бербатов беше любимият ми трансферен слух, хубаво е да те свързват с играч, който е бил в Тотнъм и Манчестър Юнайтед и бе толкова впечатляващ срещу Арсенал в Шампионската лига", заяви Мостин пред "Mirror".

Той разкри, че не вярва бившата звезда на Монако да акостира на стадион "Дийн Корт", а ако това се случи, то вероятно исканата от българина заплата може да дестаблизира добре уредената съблекалня в отбора.

"Но си мисля, че Еди (Хауи), помощникът му Джейсън Тиндал и нашият изпълнителен директор Нийл Блейк ще продължат да търсят играчи, които отговарят на профила на нашия клуб. Успехът ни дойде от факта, че винаги сме търсили играчи с определен характер, футболисти, които отразяват това, което сме като клуб", допълни Мостин.

"Винаги сме имали много добре уредена съблекалня и ръководството не иска да направи нещо, което може да я разстрои и дестабилизира", каза още шефът на Борнемут.

Както е известно, новината за интереса на скромния английски клуб бе изнесена от "Дейли Експрес", който писа и че Бербатов ще дойде като свободен агент в клуба, но може да поиска седмична заплата от 100 000 паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички