Шансовете на Бербо за Олимпиакос растат, "татко" Йол поема отбора


Шансовете на Бербо за Олимпиакос растат, "татко" Йол поема отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1198 0

Шансовете Димитър Бербатов да се озове в Олимпиакос рязко се увеличиха. Гръцкият шампион уволни треньора Витор Перейра след само шест месеца в клуба, а за поста му се спряга името на Мартин Йол.

46-годишният португалски специалист изведе "червено-белите" до дубъл през изминалия сезон. Гръцките медии предполагат, че ръководството се е ядосало, след като е начило за преговорите между специалиста и шотланския Рейнджъпрс миналия месец.

Мартин Йол пък може да бъде определен за любимият треньор на Митко Бербатов. Холандецът го привлече от Байер Леверкузен в Тотнъм през 2006 година, а след това и от Манчестър Юнайтед във Фулъм през 2012 г.

За момента обаче нито назначението на "татко" Йол е сигурно, нито Бербо се е договорил с тима от Пирея. За треньорския пост се спряга още испанецът Франсиско Ескриба. Самият Митко пък обяви, че внимателно ще разгледа всички оферти преди да избере най-добрата за него и семейството му, като приоритет му е завръщане на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички