Руски олигарх води Митко Бербатов в ПАОК


Руски олигарх води Митко Бербатов в ПАОК
Снимка: Getty Images/Guliver

2316 0

По всичко изглежда, че Димитър Бербатов няма да остане на борсата. Провалът на преговорите с Астън Вила едва ли са трогнали нападателя и мениджъра му Емил Данчев. Двамата имат доста резервни варианти, единият от които е гръцкият ПАОК.

Босът на солунския тим Иван Савидис е голям фен на Бербо, разкриват колеги журналисти от южната ни съседка, и е готов да му плаща заплата, каквато Митко евентуално би вземал в Астън Вила.

През февруари тази година Савидис беше готов да уреди Бербатов с договор за 4 млн. евро на сезон, показва кратко ровене в архивите.

Босът на ПАОК е роден в Грузия, има гръцко и руско гражданство и е сред 30-те най-богати хора в Русия. Савидис е наричан Тютюневия Бос и има фабрика в Кърджали.

В Солун цари истерия по Бербатов. Феновете вече питат кога да го чакат на летището,макар да няма още нищо сигурно. Колеги от южната ни съседка  звънят зял ден в офиса на Sportline за новини около Бербо. Провалът на преговорите с Астън Вила отприщи вълна от позвънявания дали Митко е поел към града на Бялата кула.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички