Работягата Стоичков в ефир и на Нова година


Работягата Стоичков в ефир и на Нова година

1816 0

За Христо Стоичков няма почивка. Камата ще работи дори и в новогодишната нощ, пише "България Днес". Вместо да се отдаде на релакс и купон в някой тузарски курорт, футболната легенда избра да продължи с кариерата си на телевизионен анализатор.

Известно е, че той има договор с американския телевизионен гигант "Унивижън", който е насочен главно към испаноговорещите зад океана.

По непотвърдени информации Камата получава 200 хиляди долара на година за ангажиментите си към телевизията. Работодателите му са повече от доволни от българската звезда, който увеличил многократно аудиторията на спортните програми, в които се подвизава.

Едни от най-гледаните репортажи за цялата година изобщо са интервютата на Стоичков с Диего Марадона. Двамата се засякоха на стадионите по време на световното първенство в Бразилия през изминалото лято. Почти сигурно Христо ще продължи да работи за канала и през следващата година.

От "Унивижън" вече анонсираха, че в новогодишната нощ са подготвили страхотно шоу за зрителите си, което ще включва най-вече спортни обзори и весели коментари. Отсега се знае, че един от участниците в програмата ще е именно Стоичков. Легендата на българския футбол и Барселона е склонил да посрещне 2015 година в студиото срещу допълнителен тлъст хонорар.

Все пак в първите минути от новата година Стоичков ще се присъедини към семейството си. Съпругата му Мариана и двете му щерки Михаела и Христина също са в Маями, където организират пищно празненство с приятели. На купона ще бъде и мистериозното ново гадже на Мика, за което се предполага, че е американец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички