Президентът на ПАОК скастри Бербатов


Президентът на ПАОК скастри Бербатов

1813 0

Президентът на ПАОК Иван Савидис, по чието лично настояване беше привлечен Димитър Бербатов, не е никак доволен от представянето на българския голмайстор, и в частност реакцията му по време на мача срещу Габала от Лига Европа.

Бербо беше сменен 20-ина минути преди края на срещата - действие на треньор Игор Тудор, което отприщи гнева на българския таран. Той се прибра веднага в съблекалнята, а още преди да е приключила срещата напусна стадион "Тумба".

Оттогава насетне Бербатов е извън състава на ПАОК, като официалната версия е контузия. Савидис пък все още не е чул гледната точка на българина. Той загатна за това в една от редките си медийни изяви през настоящия сезон.

"Трябва да видим каква е причината за реакцията му. Не мога да приема подобно поведение, дори и от Бербатов, но не знам какво точно се е случило. Все още не сме разговаряли. Играчи като Берба няма да идват и да си тръгват постоянно", коментира Савидис пред медиите в Солун.

Кризата в ПАОК е очевидна, въпреки че отборът тръгна с претенции да атакува титлата в Гърция. Тимът е на цели 17 точки от лидера Олимпиакос, а в същото време отпадна и от турнира Лига Европа.

"Целите ни са променени. Очаквах да продължим напред в Лига Европа, но явно трябва да преосмислим нещата. И без това бюджетът ни е по-висок от това, което постигаме. Даже не вярвам Олимпиакос да дават повече пари от тези, които давам аз", заяви ядосано босът на ПАОК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички