Попиляха "вандала" Благо Джийзъса заради Колизеума


Попиляха "вандала" Благо Джийзъса заради Колизеума

2790 0

Българският халф Благой Георгиев набира популярност в Италия, но не заради футболните си качества, а заради вандалското си поведение.

Днес ви информирахме, че играещият в Русия бивш национал се е опитал да издълбае инициалите си върху колона на "Колизеума" - исторически монумент на над 2000 години. Той е бих хванат в крачка от охраната и дори е бил задържан от местната полиция.

Информацията на столично издание бързо обиколи Апенините и вече има първите остри критики срещу Георгиев. Ето и част от тях:

Fanta Gazzetta: Благой Георгиев сигурно е искал за него да се чуе в Рим, но е избрал възможно най-лошия начин за това. Той беше изненадан от полицията, с монета в ръка, докато дълбае името си на колона в Колизеума.

Sportlive.it: След някакъв ливански турист, който искаше да "увековечи" инициалите си на Колизеума, такава идея дойде на акъла и на друг "гений". Този път е футболист, българин, казва се Благой Георгиев.

Blitzquotidiano.it: Благой Георгиев, на 33 години е футболист, който дойде в Рим, но не за да подпише с някой отбор, а за да се забърка в неприятности. Полицията го изненада, докато с монета в ръка дълбае инициалите си в една от колоните на Колизеума.

Коментарът е излишен...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички