Петев: В АЕЛ се случиха странни неща, целта бе да бъда отстранен (ВИДЕО)


Петев: В АЕЛ се случиха странни неща, целта бе да бъда отстранен (ВИДЕО)

1493 0

Досегашният треньор на АЕЛ (Лимасол) Ивайло Петев осветли някои факти около напускането си с пресконференция пред журналистите. Той заяви, че в отбора в последните два месеца са се случвали "странни неща", с които се е целяло той да бъде отстранен. Петев не каза повече подробности.

"Благодаря на феновете, които подкрепяха отбора. Това бе първата ми работа далеч от България и бях развълнуван да бъда тук. Благодаря на медиите и на всички играчи, с които работих. Поднасям голямо извинение за това че загубихме титлата миналата година", започна Петев.

"След като загубих титлата, намерих сили да продължа в АЕЛ, въпреки че имах много добро от икономическа гледна точка предложение. избрах да остана в АЕЛ и да играя в Шампионска лига. Липсата на опит не ни позволи да постигнем нещо голямо в Европа", продължи българският специалист.

"През последните два месеца в клуба се случиха странни неща. Това повлия на представянето на отбора. Може би търсеният ефект е бил аз да бъда отстранен", лаконичен бе той.

Петев обеща, че ако някога се върне в Кипър, няма да приеме предложение от Аполон, в знак на уважение към АЕЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички