Партизан опитва да потуши гнева на феновете заради Божинов


Партизан опитва да потуши гнева на феновете заради Божинов
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2200 0

Старши треньорът на сръбския гранд Партизан Марко Николич призна, че Валери Божинов продължава да е част от клуба. Специалистът обаче уточни, че сега е точният момент футболистът да напусне „черно-белите”.

Изказването на Николич дойде, след като вчера българският нападател публикува снимка на двамата в профила си в Инстаграм, под която написа: „Благодаря ти за всичко треньоре…”. Снимката моментално предизвика много коментари в „черно-бялата” общност, като повечето от феновете на тима приеха посланието като сигурен знак за напускането на нападателя. Според сръбските медии преди заминаването на тима за лагера в Словения, Божинов е споделил пред своите съотборници, че ще бъда най-добре да намери нова среда.

„Не видях, публикуваното от него в Инстаграм, но чух за това от ваши колеги, съобщи наставникът пред журналисти. „Всеки може да мисли каквото си иска, но Божинов беше съществена част от всичко положително, което се случи с тима през изминалата есен.”

Все пак Николич разкри, че българинът е свободен да си тръгне по всяко време. „Това е последният момент, в който той може да бъде продаден, тъй като договорът му изтича през лятото. Така че от евентуална сделка може да спечели и той, и клуба. Освен това в момента конкуренцията в атаката ни е много голяма и всички заедно се съгласихме, че това е най-удачният момент за неговото напускане.

Все пак Божинов продължава да е сред нас и аз продължавам да го смятам за част от отбора. Това е единственият начин, по който виждам нещата към момента. Това важи и за Михайлович и за останалите играчи, за които ще ме питате”, допълни още наставникът на „гробарите”.

Според информациите интерес към нападателя проявяват отбори от Русия, Азербайджан и Китай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички