Официално: Симеон Славчев има нов отбор


Официално: Симеон Славчев има нов отбор
Снимка: bwfc.co.uk

1608 0

Българският национал Си­меон Славчев бе предста­вен официално като ново попълнение на полския Ле­хия (Гданск). 22-годишният халф ще играе под наем в клуба през сезон 2016/2017.

Славчев пристигна в Гданск в понеделник заедно с ме­ниджъра Стефан Чакалски, осъществил преминаването му под наем от Спортинг (Лисабон) в Лехия.

Във вторник българинът премина успешно медицинските пре­гледи, а в сряда подписа и своя договор.  След подписа той позира с новия си екип на стадион „Енерга Гданск".

Португалският гранд прео­тстъпва за трети път българ­ския национал: Спортинг купи Славчев от Литекс но така и не му даде шанс да покаже качествата си.

Първо го прати под наем в английския Болтън, после в кипърския Аполон (Лимасол), където спечели купата на страната.

В „Лехия" има още един българин - Милен Гамаков, който премина при поляците от „Ботев" (Пд). През мина­лия сезон Лехия завърши на 5-о място от 16-те тима в полския елит.

В момента ти­мът от Гданск е на 3-о място след 5 кръга с 10 т. в актива си. В шампиона Легия (Варшава) игоае Михаил Александров.

Паралелно със Славчев Лехия представи и още един нов футболист- Стивън Витория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички