Нарочиха за изгонване треньора на Бербатов


Нарочиха за изгонване треньора на Бербатов

1502 0

Нов треньор може да има българската звезда на ПАОК Димитър Бербатов, след като в Гърция тръгна слух за уволнението на сегашния Игор Тудор.

Специалистът беше набеден след последната загуба на тима от Астерас Триполис с 1:2. Най-вероятно Тудор няма да изкара до края на ноември, прогнозират гръцките медии.

"Наистина има натиск за победи. Но това е същият тим, който преди няколко дни победи Панатинайкос. някои грешки се повтарят, но като цяло нищо ужасно не се е случило с отбора", призна Тудор след последния неуспех.

Според някои медии в Гърция е пресилено да се очакват чудеса от отбора през есента заради новия модел, наложен в клуба от спортния директор Франк Арнесен и заради отбора, който Тудор в момента доизгражда с млади играчи. Като допълнително извинение се посочва отсъствието на Бербатов в последния мач.

Други издания обаче са на мнение, че времето за двамата неумолимо тече и босът иска резултати на всяка цена. В четвъртък на ПАОк му предстои мач в Лига Европа срещу Краснодар, който може да бъде определящ за бъдещето на треньора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички