"Mirror": Бербатов винаги е бил талантливото копеле


"Mirror": Бербатов винаги е бил талантливото копеле

1896 0

Димитър Бебратов винаги е имал собствен и неповторим стил. Добър или лош, но българинът си изгради страхотно име в световния футбол и вече никой не може да го бутне оттам. Поредното доказателство е интересна класация на английския вестник "Мирър", който нареди два отбора, изградени от най-готините пичове в играта. Всъщност българинът бе наречен „най-талантливото копеле".

Бербо вече близо година не е в Англия, но интересът към него не стихва. "Когато Бербатов е на терена изглежда буквално, че иска да бъде някъде другаде. Но въпреки това Димитър още успява да бъде най-талантливото копеле от всичките 22-ма футболисти на терена във всеки мач. Той често ще прехвърли небрежно топката над вратаря със същото нежелание, с което хлапетата пишат домашните си, преди да се хванат за джойстика, за да играят ФИФА", пише авторът на статията Ричърд Бийч.

Журналистът обяви и останалите имена в състава на готините футболисти. На вратата е бразилската легенда Роджерио Сени, който има невероятните 123 гола в кариерата си. В защита са Паоло Малдини, четящ толкова добре играта, че никога не е правил шпагат, небрежният Лилиан Тюрам и Ерик Йънг-Нинджата. В халфовата линия пък са брадати пичове като Миле Йединак, Раул Мейрелеш и Шаби Алонсо, както и бразилската легенда Сократес - доктор, социалист и виртуоз с топка в крака.

Компания на Бербатов в атака правят "очевидният избор" Зинедин Зидан, най-стилният футболист в поколението си и будистът Роберто Баджо. Треньор на селекцията е запаленият метъл Славен Билич, който дори е свирил в рок група.

Противниковият отбор пък бе избран от Джим Дейли. Авторът е сложил на вратата турчинът Рюстю Речбер, напуснал Барселона, защото не му се учило испански език. В защита са красавците Матс Хумелс и Жерард Пике, заедно с изцъкления холандец Бруно Мартинс Инди. В средата на терена са небрежните, но адски талантливи Греъм Сунос, Пол Скоулс и Андреа Пирло, а тандемът в атака е повече от егоцентричен - Златан Ибрахимович и Ерик Кантона. Втората селекция няма треньор, защото няма как "готините пичове да бъдат контролирани".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички