Милчо Ангелов вкара бърз хеттрик за разгромна победа в румънското първенство


Милчо Ангелов вкара бърз хеттрик за разгромна победа в румънското първенство

1075 0

Бившият нападател на ЦСКА, Славия и Литекс Милчо Ангелов вкара хеттрик за Корона (Брашов) за крайното 6:1 над Астра (Гюргево) в 7-ия етап от втората фаза на първенството на Румъния в Лига 2. Бургазлията успя да го стори за само едно полувреме, като на почивката бе заменен,  тъй като треньорът Калин Молдован реши да запази основните си играчи за предстоящите решаващи срещи. 

Ангелов откри резултата още в 7-ата минута с глава, след което удвои резултата в 21-ата с удар от десетина метра с левия крак. Българинът бе решен да впечатли почитателите си, като в средата на първата част заби още едно попадение, увеличавайки преднината на тима си на 4:0. Полувремето завърши 5:0 с точни изстрели на Василе Константин и Александру Негрян. След почивката двата отбора си размениха по един гол.

Гостите от Астра (Гюргево), които преди години се бореха за участие в евро турнирите, дойдоха като фалирал отбор във всяко отношение и нормално завършват на последното място с минус 1 точка заради финансовите си неуредици.

С днешния хеттрик бившият "армеец" има 6 гола през пролетта за Брашов. Отборът му сега ще трябва да играе плейоф за оставане във втора дивизия в два мача срещу ССУ Поли Тимишоара, като двубоите са насрочени за 14-и и 21-и май.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички