Манолев в топ 10 на трансферите в Русия


Манолев в топ 10 на трансферите в Русия
Снимка: Официален сайт на Динамо

1848 0

Руското издание dp.ru изготви класация кои са най-добрите трансфери във Висшата лига през зимата, при които за сравнително малко пари са взети добри играчи. Българският национал Станислав Манолев, който смени Динамо (Москва) с Кубан (Краснодар), попадна в тази класация.

Изданието посочва още, че 800-те хиляди евро, платени за защитника, си струват, тъй като той е качествен футболист.

"Преди година българинът премина от ПСВ в Кубан без пари. Половин година по-късно - от Кубан в Динамо, отново без пари. И сега се върна за почти милион евро. Странно. Във всеки случай той е качествен футболист и парите за него си струват. Въпросът е дали след шест месеца той няма пак да се върне в Динамо?", е коментарът на dp.ru.

Компания на Манолев в класацията му правят Сергей Ткачев (от Локомотив в Кубан), Яник Джало (от Бенфика в Мордовия), Петър Шкулетич (от Партизан в Локомотив), Марко Шчепович (от Олимпиакос в Терек), Уго Алмейда (от Чезена в Кубан), Павел Яковлев (от Спартак в Мордовия), Роман Широков (от Спартак в Краснодар), Владимир Гранат (от Динамо в Ростов) и Артьом Дзюба (от Спартак в Ростов). Българинът е шести.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички