Любо Пенев се връща в треньорството, пожела го участник в Лига Европа?


Любо Пенев се връща в треньорството, пожела го участник в Лига Европа?
Снимка: БГНЕС

5952 0

Бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев е фаворит да поеме кипърският гранд АПОЕЛ Никозия, съобщава местното издание "Goal-Philenews". Българинът е бил предложен на ръководството на клуба, като е първи вариант за нов наставник. Двете страни вече са провели разговори помежду си и сделка няма да има, само ако Пенев откаже.

Настоящият треньор на кипърския шампион е Лукас Хаджиукас, но той е само временен вариант. Пенев, който бе спряган и за Ботев (Пд), е впечатлил ръководството на АПОЕЛ с методите си на работа и клуб и треньор вече са уточнили финансовите параметри по договора.

Макар и АПОЕЛ да търси нов треньор, е важно да се отбележи, че отборът се класира на 1/16-финал в Лига Европа, където ще се изправи срещу швейцарския гранд Базел. През 2015 г. Ел Голеадор бе спряган за наставник на друг местен тим - Омония Никозия, но не се стигна до разбирателство. Легендата на ЦСКА последно води именно "червените", като напусна "Армията“ със скандал през май. Междувременно, появи се слух, че АПОЕЛ иска звезда на Левски. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички