Любо Пенев e фаворит за нов треньор на...


Любо Пенев e фаворит за нов треньор на...

2557 0

Българският треньор Любослав Пенев много скоро може да има нов отбор, където да продължи кариерата си.

Той е основен фаворит да поеме втория в Македония Шкендия Тетово, пише албанският сайт "abc24.a:l, цитиран от "Тема спорт".

Преди седмица зара­ди поредица от слаби резул­тати тимът се раздели с бос­ненския си наставник Бруно Акрапович. В момента Шкен­дия изостава на цели 7 точки от лидера Вардар Скопие.

Оп­ция за поста доскоро е бил ал­банският наставник Мирел Йоса, който през миналия се­зон вкара Шкендербеу В групи­те на Лига Европа. Той обаче е подписал преди дни с ФК Ти­рана.

Според информация на "lajm-press.com" Ел Голеадор вече е провел разговори с ръковод­ството на Шкендия, което му е поставило за цел да гони кла­сиране за Лига Европа.

За по­следно Любо води Литекс в Б група през пролетта на тази година. Пречка обаче могат да се окажат високите финансови претенции на специалиста.

Любо Пенев е спряган и за завръщане в ЦСКА, в случай че настоящият треньор на "армейците" Йорданеску бъде уволнен. Той е фаворит на голяма част от "червените фенове", които са недоволни от резултатите и играта на тима до момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички