Контузените за националния Рангелов и Михайлов титуляри в Турция


Контузените за националния Рангелов и Михайлов титуляри в Турция

1242 0

Димитър Рангелов и Николай Михайлов са контузени за националния отбор, но не и за клубовете си.

Само ден, след като от БФС официално обяви, че юношата на Славия има здравословни проблеми и на негово място в представителния тим е повикан Андрей Гълъбинов, Рангелов започна за Коняспор в мача с Бурса (0:0) от турското първенство.

Нападателят получи червен картон. Той беше подкосен от Сердар Азиз, на което реагира бурно и беше отстранен от съдията Джунейт Чакър, определен да свири финала на Шампионската лига между Барселона и Ювентус. Азиз също напусна терена в същата минута, след като получи втори жълт картон за фаула си. Коняспор приключва на 8-о място през този сезон с 46 точки, а Бурсаспор е на 6-а позиция с 57.

Николай Михайлов, за когото пък по-рано днес се появи информация, че има възпалено сухожилие и няма да пази в контролата с Турция и евроквалификацията срещу Малта, записа 90 минута за своя Мерсин при 2:2 като домакин на Истанбул Башакшехир. Точката нарежда тима на българина на 7-о място с 47. Истанбул Башакшехир (бивш Истанбул ББ) завърши 4-и с 59 точки и взима квота за Лига Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички