Камата: Вън агресивните фенове от стадионите!


Камата: Вън агресивните фенове от стадионите!

1209 0

Футболната легенда на България Христо Стоичков, който в момента се подвизава като коментатор за американския телевизионен гигант "Унивижън", осъди феновете на мексиканския Атлас за безредиците, които предизвикаха след мача с Монтерей.

Както е известно, бесни от загубата, която ги изхвърли от борбата за титлата, феновете скочиха на съперниковите привърженици и на полицията. Стоичков стана свидетел на ужаса, обагрил Гуадалахара в кръв, но бързо бе ескортиран от стадиона.

"Странна ситуация. Усетих, че се хвърлят камъни и предмети в началото. Смятам, че футболът е спектакъл и такива неща нямат място в него. Независимо дали отборът ти печели, или губи, такива жестокости не трябва да се случват!", отсече Камата пред "Унивижън".

Той е на мнение, че проблемът с агресивните ултраси трябва да бъде изкоренен, не само в Мексико, но и в целия свят.

"Това се случва по-малко от 24 часа, след като бе убит фен в Испания. Тези индивиди не трябва никога да бъдат допускани до стадионите!", категоричен бе Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички