Камата: Случващото се в Реал няма значение


Камата: Случващото се в Реал няма значение

1654 0

Христо Стоичков продължи словесната си битка с Реал (Мадрид), която успешно водеше на терена като играч на Барселона. На спортният конгрес в Хондурас, където предстои той да чете лекция, Камата заяви, че случващото се в Реал е без значение, след като бе помолен да коментира отпадането на "белите" от турнира за Купата на Испания.

Легендата на България говори и за местния футбол. Той заяви, че хората в Хондурас няма от какво да се срамуват, въпреки че националният им отбор завърши последен в групата си на Мондиал 2014.

"На Мондиал е трудно. Хондурас трябва да се гордее с всичките си играчи, които заминаха за Бразилия, и с всички които играят в чужбина. Не е лесно да се спечели мач на световно първенство, но този отбор има бъдеще", уверен е българинът пред изданието "DIEZ".

"Бразилия, Испания и Италия също не успяха на мондиала, така че това не е провал, народът трябва да подкрепя отбора си", счита Стоичков.

Той говори и за новия национален селекционер на Хондурас - Хорхе Луис Пинто. "Пинто е човек, който иска да успее с този отбор, иска да направи това, което свърши с Коста Рика. Разбира се, няма да е лесно", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички