Какво научи Иван Иванов след 365 дни без футбол?


Какво научи Иван Иванов след 365 дни без футбол?
Снимка: Getty Images / Guliver

2403 0

Иван Иванов е напът да се завърне в игра, след като през изминалата 2014 година нямаше абсолютно никакъв късмет, поне що се отнася до контузиите.

През изминалата година той няма нито една минута за Базел, като заради две скъсвания на кръстни връзки той не е играл почти година.

Сега обаче той е вече част от състава на Базел и няма търпение да се върне на терена.

"Чувствам се добре, доколкото е възможно при настоящата ситуация. Тежко е след толкова дълго време извън игра, но поне тези  травми ме научиха на търпение. Не съм притеснен, че може отново  да контузя дясното си коляно. Лекарите ме увериха, че след  втората операция то ще бъде по-здраво от лявото", коментира  Иванов.

Централният защитник игра за последно за Базел на 11 декември 2013 година в Шампионската лига при загубата с 0:2  срещу Шалке 04 в Гелзенкирхен.

Месец по-късно той скъса кръстни връзки в контрола от  зимната подготовка именно в Марбея срещу Айнтрахт Брауншвайг и  се подложи на хирургическа интервенция.  

"Това може да се случи във всеки мач. Нямам лоши чувства при завръщането си тук, а идвам с надеждата, че крачка по крачка  състоянието ми ще се подобрява.

Дори може да си направя снимка  за спомен от мястото, където кариерата ми получи толкова дълго прекъсване", прояви чувство за хумор Иванов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички