Изхвърлят ЦСКА (М) и Миланов от Шампионска лига?


Изхвърлят ЦСКА (М) и Миланов от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1155 0

ЦСКА (Москва) с Георги Миланов може да бъде изхвърлен от Шампионската лига преди плейофите в най-комерсиалния европейски клубен турнир. За това алармираха от ръководството на руския гранд в навечерието на реванша срещу Спарта от третия квалификационен кръг на турнира.

В първия мач българският национал влезе резерва, а "армейците" стигнаха само до 2:2.

Според генералния директор на руския вицешампион Роман Бабаев дори и най-малкото провинение на феновете на тима в Прага ще доведе до отстраняване на отбора от Шампионска лига през този сезон. Причината за това е, че ЦСКА има условно наказание заради изстъпленията на привържениците в гостуването на Рома в надпреварата през миналата кампания.

"От УЕФА ще бъдат безпощадни срещу нас дори и при най-малкото провинение на феновете, без изобщо да говорим за постъпки от расистки или шовинистки характер. Говорили сме специално с лидерите на фенските организации, за да предотвратим подобна катастрофа", обяви Бабаев.

Шефът призна, че се опасява много от провокации на чешките фенове в Прага. Очаква се на мача да присъстват около 500 руски фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички