Ивелин Попов за Спартак Москва: Сякаш цял живот съм в този отбор


Ивелин Попов за Спартак Москва: Сякаш цял живот съм в този отбор

1485 0

Звездата на националния отбор по футбол Ивелин Попов изрази мнение, че се чувства отлично в новия си клуб Спартак Москва. След като осъществи трансфер от Кубан през това лято, той беше титуляр по време на подготовката и впечатли всички в столицата на Русия.

"Създава се впечатление, че съм в Спартак от много време? Да, имам подобно чувство – сякаш цял живот играя в този отбор", сподели Попето пред клубния сайт.

"Много ми е приятно, че всички футболисти, както и треньорският щаб ме приеха много открито и бяха много гостоприемни. Всички се разбират много добре. Знаете, че вечер играчите се събират и си говорят на различни теми – имаме много приятен климат в тима".

Българинът вече се чувства добре сред новите си съотборници, а закачките между тях не спират дори по време на мачове.

"Мисля, че с трите контроли, които изиграхме в Швейцария, играчите започнаха да разбират по-добре съотборниците си и изискванията на треньора.

Според мен има повече позитиви, понякога създавахме много добри комбинации. Трябва да подобрим още някои елементи, тогава тимът ще бъде на едно солидно ниво.

Готови сме на около 75-80 процента. Имаме достатъчно време, за да добавим и останалите проценти и да бъдем в оптимална форма за първия мач", каза още Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички