Ивелин Попов разплака феновете на Кубан


Ивелин Попов разплака феновете на Кубан
Снимка: Getty Images/Guliver

1328 0

Българският национал Ивелин Попов се сбогува с феновете на Кубан с емоционално обръщение, публикувано на сайта на руския клуб. Ето какво казва Попето на привържениците, след като подписа със Спартак (Москва):

"Никога няма да ви забравя! Всички фенове на Кубан, които от първия мач ме приеха като свой и страстно ме подкрепяха до последния момент, искам да ви кажа "благодаря"! Благодаря ви за прекрасното отношение! Благодаря ви за прекрасните моменти, които преживяхме заедно! Благодаря на ръководството, което ми даде шанс да играя за клуба и ме превърна в част от семейството на Кубан.

Никога няма да забравя нашето историческо участие в евротурнирите. За мен беше голяма чест да бъда играчът, вкарал първите два гола за Кубан в Европа. За мен е чест, че моята фланелка попадна в музея на УЕФА, след паметния и исторически момент за Кубан.

Но искам да знаете, че най-голямо удоволствие изпитах, когато виждах фланелката си в най-важния жълто-зелен музей - на трибуните на стадиона в Краснодар. Никога няма да забравя емоциите, които преживяхме заедно! Нисък поклон пред вас! Вие завинаги ще бъдете в моето сърце!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички