Ивелин Попов: Не е сериозно "А" група с 9 отбора


Ивелин Попов: Не е сериозно "А" група с 9 отбора

940 0

Ивелин Попов за пръв път в кариерата си стана футболист №1 на България, като изрази радостта си, че е попаднал в листата с играчи, спечелили приза.

"Щастлив съм, че съм сред толкова сериозни хора в българския футбол. Като цяло годината не беше изобщо успешна за българския футбол", сподели бившият капитан на националния ни отбор.

"На всички мои треньори дължа изключително много, за да се развия като футболист и човек. Най-вече искам да благодаря на семейството си, че винаги е до мен. Винаги съм отворен към предизвикателства".

Попов изрази и мнение, че в предишни години не е бил готов за приза, след като в няколко издания на класацията остана в подножието на върха.

"Щом сега получавам тази награда, значи сега съм най-готов и най-достоен. Мога да кажа, че съдбата и Господ ми помагат. Ако бях спечелил 2010 или 2013, когато бях втори, може би щях да се вдигна много в облаците и щях да се сгромоляса", каза още Ивелин Попов.

Той взе отношение и по темата със създаване на "Висша лига" в България, която да върне Литекс, ЦСКА и Локомотив София в елита на родния футбол.

"Надявам се да се стигне до споразумение, за да се направи компромис и Литекс, ЦСКА и Локомотив София да са в А група. 9 отбора в А група не звучи сериозно. Футболът ни не изглежда много добре, но има и хубави неща. Все пак всичко ще се подобри с инвестиции, работа, организация, визия и сериозност. Трябва да се прави по-сериозна организация", категоричен беше бившият ас на Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички