Ивелин Попов и Спартак Москва имат нов треньор


Ивелин Попов и Спартак Москва имат нов треньор
Снимка: Официален сайт на Спартак (Москва)

1242 0

Италианският специалист Масимо Карера бе уволнен от треньорския пост в Спартак Москва, съобщиха от клуба. Раздялата с 54-годишния Карера идва след слабия старт на сезона в руската Висша лига и загубата с 2:3 като домакин от Арсенал Тула през уикенда.

Малко по-късно от москвоския клуб, където играе Ивелин Попов, съобщиха името на новия треньор. Това е испанецът Раул Рианчо, който до този момент не е бил старши-треньор. Той е изпълнявал длъжността на помощник в тимовете на Динамо Киев и украинския национален отбор, преди да премине в Спартак.

Очаква се той да бъде временно решение, докато се намери нов треньор. Това може да се окаже добра новина за Попов, тъй като той имаше неразбирателство с Карера. В края на юли той заяви, че е имал разговор с българския национал Ивелин Попов и всички недоразумения са изгладени. Попето не бе доволен от това, че не получава достатъчно игрово време и дори няколко пъти имаше спекулации за неговото напускане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички