Иван Иванов и "Базел" са пред раздяла


Иван Иванов и "Базел" са пред раздяла
Снимка: Иван Йочев

1366 0

Иван Иванов почти сигурно ще се раздели с „Базел“ през зимния трансферен прозорец. След като се възстанови от тежка контузия на коляното, футболистът не е попаднал нито веднъж в групата на швейцарския шампион.

От „Базел“ не са отправили предложение за нов договор за защитника, а сегашният изтича в края на сезона, пише "Труд". А през януари Иванов може да подписва предварителен контракт с всеки, с когото се споразумее.

Иванов постоянно играе за втория отбор. Не помогна и повиквателната за националния отбор при мачовете с Хърватия (0:3) и Азербайджан (2:0).

„Базел“ има изгода да пусне защитника като свободен агент още през зимната пауза, защото няма да му плаща високата заплата до лятото.

Иванов вероятно ще предпочете да започне в по-слаб от „Базел“ тим с цел да се върне на старото си ниво. Когато швейцарците го взеха от „Партизан“, българинът бе твърд титуляр и направи впечатляващи мачове в Шампионска лига.

Сред опциите за защитника обаче не влиза вариант за завръщане в България. Вероятно бранителят ще се оглежда за опции в страната на часовниците или втора Бундеслига - места, където футболът му е отлично познат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички