Ивайло Петев вярва, че в Партизан ще изстреля Божинов в националния


Ивайло Петев вярва, че в Партизан ще изстреля Божинов в националния

1853 0

Селекционерът на България Ивайло Петев сподели, че очаква Валери Божинов да разкрие потенциала си с екипа на Партизан и обеща това да го върне в националния отбор.

"Нормално е Партизан да има големи очаквания към Валери и съм убеден, че той ще ги оправдае и ще докаже, че е футболист от висока, световна класа. Няма как да играеш за отбори като тези, в които е бил Божинов, и да не си страхотен играч", сподели Петев пред местното издание "Новости".

Бившият треньор на Лудогорец сподели, че е запознат отлично с качествата на бившата деветка на Ювентус, Фиорентина и куп други европейски отбори и смята, че Партизан са направили удар с неговото привличане.

"Познавам го много добре и очаквам да се представи великолепно в Партизан. Вярвам, че ще подходи сериозно към задълженията си, защото отиде да играе във велик клуб. Ако участва редовно в мачовете, няма причина да не е титуляр в сметките ми."

Знам, че Валери може да предложи много и съвсем скоро феновете на Партизан ще разберат на какво е способен. Вярвам, че още в предстоящите мачове от евротурнирите той ще е неудържим и ще почне да бележи", сподели още селекционерът на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички