Ивайло Чочев: Ще успея да се впиша в Серия А


Ивайло Чочев: Ще успея да се впиша в Серия А
Снимка: БГНЕС

13053 0

Вече бившият футболист на ЦСКА Ивайло Чочев, който вчера подписа 3-годишен контракт с новака в Серия "А" Палермо се върна за кратко в България. Талантът разкри, че е избрал да играе с номер 18 в новия си клуб, защото е роден на 18 февруари (1993 година).

"Радвам се. За мен това е крачка напред. Отивам в едно от най-силните първенства в света. Ще играя срещу големи отбори и се надявам да се представя добре. Ще видим с времето дали ще се напасна към италианския футбол, но мисля, че ще успея" - заяви Чочев, цитиран от ТВ7, а после обясни защо е пропаднал трансферът му във френския гранд Монако, където играе Димитър Бербатов.

"Хората от Палермо показаха, че искат да бъда там, че ще разчитат на мен и бяха по-настоятелни. Нещата малко се проточиха и трябваше да чакаме с Монако. Приех това предизвикателство. Във Франция можеше да е по-лесно заради Бербатов, но решихме, че не трябва да чакаме и вариантът Палермо е доста добър" - каза още той и заяви, че е в добра форма, тъй като проведе цялата подготовка с ЦСКА.

"Тази година беше много хубава за мен – добро представяне с ЦСКА, повиквателна за националния отбор и трансфер в чужбина. Надявам се всичко да продължи така. Искам да благодаря на всички мои съотборници и директори, на Стойчо Младенов и на неговия щаб, защото той ме наложи в тима, искам да благодаря и на всички фенове, невероятни са. Надявам се един ден да се върна" - допълни Чочев, който ще се присъедини към новите си съотборници в сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички