Интересът към Бербатов в Англия не стихва


Интересът към Бербатов в Англия не стихва
Снимка: БГНЕС

4067 0

Английският вестник "Metro" отдели специално внимание на българският нападател Димитър Бербатов, който в момента е без отбор.

В материала си от днес, лондонското издание посочва редица причини, поради които някой от елитните английски клубове трябва да прояви интерес към българската звезда.

На 3-ти ноември 35-годишният благоевградчанин изненадващо обяви, че има желание да се завърне във Висшата лига, където да приключи бляскавата си кариера.

Новината бе приета с голям ентусиазъм на Острова, а отбори като Суонси и Уест Бромич Албиън погледнаха далеч по-сериозно към посланието, отправено от Бербатов.

„Абсолютният футболен хипстър Димитър Бербатов е 35-годишен свободен агент, след като напусна гръцкия ПАОК и има твърдите намерения да се завърне във Висшата лига.

Новината от загадъчния, непредвидимия и технически брилянтен българин е поредният вълнуващ обрат в кариерата на един от най-изисканите мъже във футбола“, гласи статията от медията.

Част от причините, които от "Metro" изтъкват за Бербатов са подкрепени и от различни видеа, които доказват безспорно качествата на бившия нападател на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.

От изданието вярват, че българинът се е превърнал в „легенда“ на „червените дяволи“ с хеттрика си срещу вечния съперник Ливърпул, при който един от головете бе брилянтна задна ножица.

Стилът на Бербатов както на терена, така и извън него, „актьорската“ му игра и „докосването му“ са само част от многото причини, поради които английските клубове си заслужава да привлекат българина, допълва публикацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички