Инфарктна загуба на Гьозтепе и Мъри: Вкараха им 3 дузпи между 83' и 90+8'


Инфарктна загуба на Гьозтепе и Мъри: Вкараха им 3 дузпи между 83' и 90+8'
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1375 0

Отборът на Станимир Стоилов - Гьозтепе, прекъсна страхотната си серия от 7 мача без допуснат гол. В 28-ия кръг на турската Втора дивизия "Гордостта на Измир" загуби с 2:3 от Коджаелиспор като гост.

Това е първа загуба на тима на Стоилов в първенството през 2024 година. Изиграните мачове в лигата дотук са 11. 

Тимът на бившия треньор на Левски откри резултата в края на първото полувреме и до 83' успяваше да води с 2:0. Първо, в 44' Кенет Обина Мама вкара за 1:0, а в 71' Кубилай Канацъзкуш покачи на 2:0.

Във финалните 10 минути обаче Коджаелиспор избухна с 2 гола, и двата от дузпа. Те бяха реализирани от Даниел Канеяш в 83' и 89'.

В 90+8' настъпи инфарктен момент за Стоилов и неговия клуб - срещу тях бе отсъдена трета дузпа, която на свой ред бе изпълнена точно от португалеца Кандеяш. Това донесе победата на домакините след обрат.

Гьозтепе остава втори в класирането в 1. Лига, но вече изостава с 8 точки от върха, където е Еюпспор. Коджаелиспор се намира на четвърта позиция в шампионата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички