Григор куфее за Бербатов


Григор куфее за Бербатов

2400 0

Димитър Бербатов ще има подкрепата на звезден фен по време на мача на неговия Монако с Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. Двубоят е днес от 21,45 ч. на стадион "Луи II" в княжеството.

Нападателят излиза срещу тима, в който направи име в Европа. От ложата се очаква палци да му стиска най-успешният български спортист в момента. Григор е в Монако, където се подготвя преди последните турнири за сезона. Освен това използва времето, за да се види с родителите си. Баща му му помага за тренировките, част от които се провеждат на едно от футболните игрища на Монако. Там той работи за своята физическа издръжливост.

"За няколко дни ще се видя с майка ми и баща ми, те са тук, при мен - сподели хасковлията. - Рядко можем да се видим тримата на спокойствие и използваме времето между турнирите".

Гришо и Бербо са в отлични отношения още от времето, когато тенисистът бе сред първите лауреати на фондацията на нападателя. Двамата не пропускат възможност да се видят, когато се окажат на едно и също място. Именно по време на срещата им в Монако тези дни Митко е отправил покана към Димитров да посети мача с Байер. Хасковлията е обещал да присъства, ако програмата му позволи.

Мария Шарапова се е присъединила към семейството на Гришо в Монако, подсказа самата тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички