Големият Стенли разкри подробности за завръщането си във футбола


Големият Стенли разкри подробности за завръщането си във футбола

1312 0

Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров обяви днес намерението си да се завърне към професионалния спорт. Легендата на Селтик и Астън Вила обяви, че се е готвил месеци наред за предстоящото предизвикателство и изяви желание да се завърне в състава на "виланите" в Чемпиъншип.

Той хвърли и повече светлина върху своето решение, като разкри, че е тренирал инкогнито в последните 18 месеца, заедно с младежката формация на английския тим.

ОФИЦИАЛНО: Стилиян Петров се връща във футбола

Искам да покажа на хората, че има живот след болестта - вярвах в това. Работил съм здраво през цялата си кариера, но послед всичко ми бе отнето. Отново имам своя шанс", коментира Стенли.

"Животът ми се връща към предишните релси и това определено е крачка напред. Работя с много хора, които се опитват да се върнат към нормалното след лечението.

ОФИЦИАЛНО: Полицията е виновна за трагедията "Хилзбъро"

Казах на Астън Вила, че съм готов да започна сезона с тях. Очевидно те имат право на първи избор. Разговарях с лекарите и фитнес треньорите и всички дадоха своето мнение, получих много позитивни отзиви. Работя по идеята от година и половина и се вълнувам много. Очаква ме сериозна предсезонна подготовка, преди тази с отбора, но наистина го очаквам с нетърпение", сподели още българинът.

"Сега съм на 36, но има футболисти на по 38, 39, 40. Грижа се добре за себе си, и смятам, че имам добър шанс. Дори да не се случи, ще знам, че съм се опитал," завърши Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички